23948sdkhjf

TIP vil overtage PEMA

TIP har til hensigt at erhverve PEMA som led i sin internationale vækst- og diversificeringsstrategi

TIP Trailer Services, et firma i I Squared Capitals virksomhedsportefølje, og en ledende trailerleasing, -udlejning, -vedligeholdelse og -reparationsudbyder i Europa og Canada, har underskrevet en aftale om at overtage PEMA GmbH fra Société Générale.

PEMA er et leasing- og udlejningsfirma for kommercielle erhvervskøretøjer, der også leverer komplementære tjenester og er tilstede i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Polen, Sverige og Schweiz.

En overtagelse af PEMA vil bl.a. give TIP mulighed for at styrke sin position i Tyskland og gøre det muligt for virksomheden at komme ind på det schweiziske marked.

»Dette er et spændende skridt på vejen mod forsat vækst og diversificering, da vi fortsætter med at opbygge en stærkere platform til gavn for vores kunder, partnere, medarbejdere og interessenter,« siger Adil Rahmathulla, bestyrelsesformand i TIP Trailer Services og Ledende Partner i I Squared Capital.

»Med overtagelsen af PEMA vil TIP blive større og øge vores geografiske diversificering med en stærkere positionering i Tyskland. Vi vil fortsat søge muligheder for at udvide vores platform, inklusiv specialiseret Kommercielt udstyr, mens vi bibeholder vores velkendte tilbud og serviceniveau.«

De kombinerede virksomheder vil have næsten 89.000 trailere og lastbiler samt over 100 værksteder, der tilbyder det største værkstedsnetværk i Europa og Canada.

Den endelige konfirmation af aftalen forventes i de kommende måneder med forbehold for de sædvanlige lovgodkendelser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094