23948sdkhjf

Flot ny tipanhænger er leveret til Harly

Harly Mogensen & Søn har netop fået leveret denne nye Kel-Berg 4 akslet tipanhænger med aut. rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

Harly Mogensen & Søn blev etableret helt tilbage i 1959, men drives i dag af Claus Mogensen, som overtog firmaet i 2008. Claus er dermed født ind i vognmandsfaget og firmaet. De har i dag en gummiged og fire lastbiler rundt i Danmark, der fortrinsvis køre med korn og foderstoffer.

Derudover har de mange års erfaring indenfor udlejning af containere med ordentlig rådgivning og hurtig levering. Harly Mogensen & Søn ønsker at skåne miljøet, derfor kan man altid forvente kvalitet og bæredygtige løsninger hos dem.

Chassis opbygning: ▪ Længdevanger opsvejst i I-profil i kvalitetsstål st70-2, kraftige tværvanger og forstærkninger, cykelist værn i alu.profiler i begge sider.

Kasse opbygning: Tipkasse er fuldsvejst indvendig til f.eks. fisk, 7 mm alu.bund, klapbar trin indvendig på forsmæk, 1 stk gangplade ved side af stempel og 1 stk. stige monteret i venstre på forsmæk, fastvange i top af kasse 4.000 mm fra front, luftpistol monteret i venstre side i bagende, bagsmæk med fast topvange for aut.rullepresenning.

Anhængeren er med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og hæve-/ sænkeventil.

Anhængeren har en tilladt totalvægt på 36.000 kg. Den nye tipanhænger er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203