23948sdkhjf

Ny lastbil-chef tiltræder hos Iveco

Kåre Neergaard tiltræder som ny Business Line Manager Medium & Heavy Trucks for Iveco North Europe & Baltics. Kåre Neergaard bliver dermed ansvarlig for Ivecos lastbiler i Norden og Baltikum.

»Jeg glæder mig til at komme tilbage til Iveco, hvor der venter særdeles spændende opgaver med bl.a. lancering af den nye store Iveco samt udbygning af Ivecos førende position inden for miljøvenlige gasmotorer i et marked, hvor der bliver større og større fokus på bæredygtig transport,« siger Kåre Neergaard.

Kåre Neergaard startede i 2000 sin karriere hos den daværende Fiat-koncern som Commercial Product Manager for Heavy Trucks i Danmark og arbejdede frem til 2007 med Ivecos lastbiler. Kåre Neergaard blev efterfølgende i den italienske Fiat-koncern og var i mange år Fiat Professional Brand Country Manager i både Norden og Tyskland.

Kåre Neergaard tiltræder sin nye stilling som Business Line Manager Medium & Heavy Trucks 1. juni og vil være stationeret i Albertslund nær København, hvor Ivecos hovedkontor for de otte markeder i Norden og Baltikum er beliggende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094