23948sdkhjf

Gode råd til de lange køreture

De fleste kender følelsen af at kede sig og ikke vide, hvad man skal få tiden til at gå med. Derfor har næsten alle mennesker også deres egne måder at slå tiden ihjel på, hvis man begynder at kede sig lidt. Nogle elsker at læse bøger, andre tænder for fjernsynet og sætter sin yndlingsserie på, nogle tredje lytter til musik eller hører podcasts, og nogle helt fjerde læser magasiner eller går på nettet og finder gossip om de kendte eksempelvis på kendte.dk. Hvis du er lastbilchauffør og dagligt kører flere timer i bil, så læs med her og få et par tips til, hvad du kan lave undervejs.

Lav en playliste med dine yndlingssange hjemmefra

Når det handler om at få tiden til at gå på den bedst mulige måde, når man kører på motorvejene, giver det lidt sig selv, at man ikke kan så forfærdeligt meget andet end at lytte. At læse eller tjekke sin telefon er selvfølgelig en meget dum ide, når man kører en bil eller lastbil. Derfor bør man finde de sange eller programmer, man allerbedst kan lide. Først og fremmest kan man lave en masse playlister hjemmefra med alle ens yndlingssange. Her bør man tænke over, at man ikke gider at lytte til de samme sange igen og igen på hele turen. Derfor kan man med rette lave en masse forskellige lister, der matcher flere forskellige humør og musikgenre. På den måde har man en playlist at sætte på lige meget hvilken slags musik, man lige har lyst til at høre. Så slipper man også for at høre de 10 mest populære sange i radioen igen og igen på hele turen.

Find de bedste podcasts og hør dem på turen

De fleste når til et punkt engang imellem, hvor man får nok af at høre musik. Enten vil man gerne bare have lidt ro, ellers trænger man til at høre nogle andre mennesker snakke. Hvis det er det sidstnævnte, er podcasts en oplagt løsning at lytte til. Der findes efterhånden et ocean af gode og spændende podcasts, og man kan snart ikke finde på et emne, der ikke er lavet en podcast om. Så lige meget om du vil have noget spændende, noget om sport, politik eller bare en omgang hyggesnak, findes der er en podcast lige til dig.

Husk hvornår dine yndlingsprogrammer i radioen spiller

Hvis du er træt af dine egne playlister og skal have en pause fra dine podcasts, så er den gode gamle radio der jo også stadig i bilen. Selvom radio efterhånden handler mere og mere om musik, findes der stadig mange gode programmer, hvor de snakker om alt imellem himmel og jord, og du kan helt sikkert også finde et program et sted, der er noget for dig. Så skal du bare være opmærksom på, hvornår på dagen de enkelte radioprogrammer bliver spillet - og hvis det går helt galt, kan næsten alle radioprogrammer også lyttes til som podcasts.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078