23948sdkhjf

Ny tømmerbil til Sømod

A. Sømod A/S har fået leveret en ny DAF CF 430 FAN SLC med Kel-Berg tømmerlad og HMF 2620 K5-kran fra Lastas Trucks.

De tømmer og udlejer også forskellige typer containere. Ved siden af transporten tilbyder de også lagerhotel i Glostrup og Meløse på Sjælland.

Bilen er med en MX-13 6 cylinder, dieselmotor, 12,9 liters, Euro 6 som yder 315 kW (428 HK), 12-trins automatisk Traxon-gearkasse med direkte kraftoverførsel, justerbar fartpilot med FCW og AEBS og alarm for overskridelse af vejbane.

Der er Sleeper Cab-førerhus, to styk rotorblink på førerhustaget, lygteenheder i kofanger med kombineret tågelygte og kurvelysfunktion

Kabinen er med detaljer som fast taglem i aluminium, Comfort Air-førersæde med høj ryg, armlæn på førersæde samt køleskabsskuffe på 33 liter under den nederste køje med mere.

Den nye DAF er leveret af Peter Frydenlund.

Sømod A/S drives i dag af tredje generation, Kim Sømod. Firmaet er i årenes løb vokset til at have omkring 20-30 specialkøretøjer. De løser alle vognmandsopgaver på Sjælland og i resten af landet. Derudover har de blandt andet specialiseret sig inden for trælast- og distributionskørsel i Danmark og udlandet, samt specialtransport inden for blandt andet glasvarer, kunststykker med mere.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.222