23948sdkhjf

Ny 3 akslet Kel-Berg til Vojens-vognmand

Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen A/S har netop fået leveret denne nye Kel-Berg 3 akslet overføringsanhænger fra Lastas i Hedensted.

Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen A/S er en generationsvirksomhed, der fik sin start sidst i 30’erne og siden 1980 til i dag, har Flemming Paulsen samt hustru drevet firmaet. De råder i dag over 21 lastbiler og 26 ansatte med vognmandskørsel i blandt andet Haderslev, Aabenraa og resten af Sønderjylland. Deres arbejdsopgaver er mange, men er alt fra krankørsel, afhentning af affald og affaldshåndtering, dyre- og maskintransport, jordsortering til nedbrydning, køreplader og levering af sand, grus m.m. Derudover har de også containerudlejning.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tip stempel, justerbar i bagende til containere i længde af 7.000 mm til 7.500 mm, ca. 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme, 4 stk. pneumatiske låse monteret på tipramme.

 Leveret med 4 mm Hardox forstærkning ved siderullerne og 1 stk. rustfri værktøjskasse i venstre side med monteret hæve-/sænke ventil.

Traileren er med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt med liftaksel på 2. aksel. Leveret med langbogie mellem 2. og 3. aksel.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11