23948sdkhjf

- Har han ikke hørt kritikken, så er han døv

Ole Frederiksen, formand for Nordre Birks Vognmandsforening, raser mod brotakster.

- Hvis ikke Leif Tullberg har hørt kritikken af de kommende brotakster over Kronprinsesse Marys Bro, så er han døv. Jeg har faktisk fremført kritikken det seneste halvandet år, og har han læst alle fagbladene – og Frederiksborg Amtsavis – så har han hørt kritikken. Jeg har været til mange bromøder, og udtalt mig kritisk der. Der har også været fakkeltog, efter at folk med personbiler har fundet ud af, at de også skal til at betale. Men nu er det jo for sent – nu et løbet kørt. De skulle have været på banen noget før.

Med kommentaren – til blandt andet Leif Tullberg, formand for bestyrelsen for Broforbindelsen Frederikssund - er formand Ole Frederiksen, Nordre Birks Vognmandsforening, fortsat meget imod, at last- og personbiler fra slutningen af 2019 skal betale for at passere Roskilde Fjord, via Kronprinsesse Marys Bro.

Meget urimeligt

- Denne brugerbetaling rammer meget urimeligt, uanset hvilken vej, der køres. Det er svært at lægge 82 kroner på kørslen (41 kr. for en enkelt tur i lastbil), og så er der andre vognmænd, der ikke behøver at køre over broen. Det er også en bro i vores eget land, i vores egen kommune.

Ole Frederiksen tilføjer spørgende:

- Hvad så, hvis Københavns Kommune anlægger en ny fodgængerovergang. Skal der så også pålægges brugerbetaling.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109