23948sdkhjf

- Vi må holde fast

Hej til Line Meldgaard. Jeg kender kun jeres forretning som en meget redelig forretning, hvor tingene foregår korrekt.

For mit eget vedkommende kan jeg sige, at jeg er medejer af et selskab med en mangeårig vognmand. Her prøver vi sammen at drive et selskab med ti biler, på lovlige, korrekte vilkår.

Selvom vi læner os op ad "storebror", mit eget selskab, Slagelse Transportcenter A/S, og får andel i rabatter den vej rundt, så er der ikke i 2017 skabt overskud i virksomheden og bliver det formodentligt heller ikke i 2018.

Jeg synes selv, vi har rimeligt styr på driften. Det er stabile folk der er ansat, bevares, det er pæne, men ikke prangende biler, men så bliver der også passet på dem, og folk bliver længere i dem som chauffører.

Naturligvis vil vi da gerne tjene penge også. Det vil formodentligt kræve, at vi dels formår at løfte priserne og får kunderne til at betale for den høje kvalitet, vi leverer, og så skal vi selvfølgelig samtidigt holde skarpt fokus på udgifterne.

Vi vil sådan set gerne i fællesskab bevise, at man lovligt kan drive en velfungerende og overskudsgivende vognmandsvirksomhed i Danmark. Det er nok naivt?

Der er ingen tvivl om, at der foregår mangt og meget i branchen. Her må man bare holde fast og have sin tillid til, at det gode kommer til dem, der holder deres sti ren og kører på ordentlige vilkår.

Så jeg kender ikke Meldgaards virksomhed i dybden og hverken kan eller skal forsvare dem, men jeg har da respekt for folk, der driver en seriøs forretning, og som ydermere i vanskelige tider putter penge i den. Det gør vi selv i vores!

Jens-Ole Larsen
Dalsvinget 22
4200 Slagelse

 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109