23948sdkhjf

Vejle-dreng vender hjem

Tidligere ITD-chef nu også adm. direktør.

Universal Transport og Universal Flytteforretning i Vejle får ny adm. direktør.

Fra næste måned, 1. maj, er Jacob Chr. Nielsen ansat som adm. direktør for selskaberne Universal Transport A/S og Universal Flytteforretning A/S i Vejle.

Jacob Chr. Nielsen var fra 2010 til 2016 adm. direktør i brancheforeningen ITD i Padborg, og siden har han været arbejdende bestyrelsesformand i E3 Gruppen A/S med hovedkvarter i Padborg. Han har desuden en bred erfaring fra industrien, med flere ledelsesposter bag sig, lige som han har en teoretisk baggrund som HD(R) og MBA.

Forstærkning

Brian Søgaard, ejer og grundlægger af Universal Transport:

- Vi er glade for at få Jacob med om bord - og ser frem til at få suppleret vores kompetencer med en branchekyndig og meget erfaren direktør. Vi har igennem årene skabt nogle fornuftige resultater i virksomheden, men tiden er inde til at forstærke os med en bredere ledelsesprofil for yderligere at kunne udvikle og vækste aktiviteterne i Universal-gruppen.

Med ansættelsen overtager Brian Søgaard opgaven som Universal Transports salgsdirektør, og han er dermed fortsat en aktiv del af den daglige ledelse.

Opvækst i Vejle

Jacob Chr. Nielsen er oprindeligt født og opvokset i Vejle, men han bor i dag med sin familie ved Haderslev.

- Jeg har kendt virksomheden og Brian Søgaard igennem mange år og er imponeret over de resultater, der er skabt. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle virksomheden i tæt samarbejde med Brian Søgaard, bestyrelsen og alle de mange dygtige medarbejdere, der er i Universal gruppe, lyder det fra Jacob Chr. Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079