23948sdkhjf

Vognmand vokser med 50 ansatte

Fåmælt Løsning-vognmand ’kimes ned’.

- Jeg har ikke tid til at snakke med dig. Jeg bliver kimet ned, og jeg har ikke noget at tilføje i forhold til pressemeddelelsen.

Sådan melder vognmand Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S i Løsning ved Horsens, til Vognmandens Fagblad.

Tre forretninger

Anledningen er, at Mads Klosters transportforretning per 1. april overtager aktiviteterne i de tre vognmandsforretninger HM Logistik, OM Transport og PR Transport, der hidtil har været en del af HM-koncernen med nybygget hovedkvarter på Orionvej 10 i det sydvestlige Horsens.

- Der står jo i pressemeddelelsen, at der flyttes 50 mand. Det er blandt personale, disponenter, mekanikere og chauffører, tilføjer vognmand Mads Kloster til ’forhøret’ fra Vognmandens Fagblad.

Ingen afskediges

Til Vejle Amts Folkeblad forklarer Mads Kloster også:

- Udvidelsen er et kvantespring for os. Vi har haft en glidende ekspansion siden firmaets etablering i 1970, men det her er den største udvidelse.

Mads Kloster forventer, ifølge avisen, at ”der vil være synergieffekter på administration og biler, men (vognmanden) understreger, at ingen ansatte skal afskediges”.

Som HM-koncernen arbejder Kloster A/S også fra et nyt hovedkvarter, på Helge Nielsen Allé 13 i Løsning, der suppleres af en adresse i Horsens.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109