23948sdkhjf

Sawo breder sig på Vestfyn

Sawo deltager igen i år på udstillingen Vestfyn Trækker sidste weekend i maj, og i år er messearealet kraftigt udvidet. Sawo udstiller således på over 2000 m2 denne gang.

Sawo vil være placeret lige ved parkeringspladsen og indgangen til selve messen, hvor der vil udstilling af opbygninger både med Hiab-kraner, Sawo-wirehejs, Multilift-kroghejs, Nopa-materiel, Moffett-medbringertrucks samt meget mere.

Ny dansk verdensmester?

På Vestfyn Trækker afholder SAWO igen i år kvalifikationsrunden om at komme med til Hiab-verdensmesterskabet i krankørsel kaldet WCC (World Crane Championship).

Banen er helt som de andre år. Det gælder om at få den bedste tid ved gennemkørsel af banen, som består af diverse forhindringer som bl.a. bom og sænkning af dunk ned i en tønde. Lasten er en dunk med vand, som gør det vanskeligt at manøvre præcist.

På sidste messe på Vestfyn klarede Vognmand Tim S. Hansen banen på 96 sekunder. En tid som bragte ham til verdensmesterskabet i Tyskland og en førsteplads øverst på skamlen. Dermed fik Danmark den anden verdensmester i træk. Kan vi lave et hattrick og hive pokalen hjem til Danmark igen?

Verdensmesterskabet afholdes på den store internationale messe IAA i Hannover den 22.-23. september 2018, hvor præmien er følgende:

▪ 1. præmien i den store internationale finale er € 20.000 ved næste Hiab krankøb og en rejsecheck til kranføreren på € 5.000.

▪ 2. præmien er en rejsecheck på € 3.000.

▪ 3. præmien er en rejsecheck på € 2.000.

Tilmelding skal foregå på salg@sawo.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11