23948sdkhjf

Kloster overtager tre firmaer

Vognmand Kloster A/S i Løsning overtager fra 1. april aktiviteterne i de tre vognmandsforretninger HM Logistik, OM Transport og PR Transport.

HM har i en årrække brugt HM Logistik til både egne opgaver og kørsel for kunder. Overtagelsen af OM Transport og PR Transport skete så sent som i 2016 og 2017, men nu sælges alle tre vognmandsfirmaer altså videre til Kloster.

»I sin tid startede vi vognmandsforretningen, fordi det ikke var muligt at få biler nok til vores behov i entreprenørforretningen. I dag har vi skabt et godt fundament, som sikrer rettidig levering. I kraft af det gode samarbejde, vi i dag har med Kloster A/S, forbliver fundamentet sikkert, selvom vognmandsforretningen nu er hos en ekstern leverandør,« siger Michael Mortensen, indehaver af HM, i en pressemeddelelse.

Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S, udtaler samtidig, at beslutningen ikke tog lang tid.

»Aktiviteterne i HM Logistik passer godt til vores kompetencer og materiel. Vi kender alle de dygtige medarbejdere i virksomheden godt og glæder os til at drage nytte af deres viden og kompetencer fremover,« udtaler Mads Kloster.

Al disponering og udkørsel vil fremover ske fra Kloster A/S’ adresse på Helge Nielsens Allé 13 i Løsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126