23948sdkhjf

Flot Scania til Sjørring

For chauffør Jesper Pedersen hos Sjørring Entreprenør- og Vognmandsforretning kom juleaften tidligt i år, for han fik allerede i starten af december en pakke af de helt store; en ny Scania R 520 LB8x4*4 – med tilhørende læderpakke, chaufførpakke, lyspakke og flere andre udstyrspakker på den nye bil.

Den nye Scania er opbygget med Palfinger kroghejs til kørsel med flis. Derfor er den ”kun” forsynet med det halv-lange CR16 mellemførerhus for at give plads til så store containerkasser som muligt. Dog er der blevet plads til en særlig gangbro bag førerhuset, så chaufføren nemt kan komme op og tjekke læsset i de store containerkasser og lægge net på inden kørslen.

Bilen er udstyret med VBG-træktøj og kører til hverdag med en 3-akslet overføringshænger og vogntogsvægt på 56 tons. Derfor er R 520’eren udrustet med tandemtræk, så den kan stå fast i de store skove i Nationalpark Thy, hvor det meste af flisen hentes.

Ud over at være solgt, opbygget og leveret af Stiholt i Thisted er bilen også lakeret i Thisted af Totallak.

Det er Stiholts lastbilsælger Lars Pedersen, der i øvrigt er storebror til chauffør Jesper Pedersen, der har solgt og leveret bilen til Sjørring Entreprenør- og Vognmandsforretning.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235