23948sdkhjf

Finner overtager Frank Nørager & Co

Den finske transportvirksomhed Ville Silvasti overtager Frank Nørager & Co. A/S fra Hjortdal og bliver dermed den største leverandør af logistikydelser til vindmølleindustrien i Nordeuropa.

Transportvirksomheden Ville Silvasti Ltd har taget det største vækstshop i virksomhedens historie gennem overtagelsen af den danske familieejede transportvirksomhed med speciale i transportydelser til vindmølleindustrien.

Virksomhedsovertagelsen gør Silvasti til Nordeuropas største specialtransportvirksomhed med en omsætning på næsten 50 millioner EUR og næsten 200 ansatte.

Frank Nørager & Co. blev grundlagt for 35 år siden af Frank Nørager, som startede op som selvkørende vognmand.

Indtil videre forsætter Frank Nørager & Co. med at drive virksomheden under sit nuværende navn som en del af Silvasti Group. Den nye Silvasti gruppe har en samlet flåde bestående af ca. 100 trækkende enheder, over 50 følgebiler og over 200 forskellige special- og modultrailere.

»Vi nærmede os hastigt et generationsskifte og overvejede derfor mulighederne. Vores to virksomheder har samme baggrunde og værdier, hvilket gør aftalen med Silvasti til et meget let og naturligt valg,« siger Mikael Schmidt, som overtager posten som administrerende direktør i den danske del af virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062