23948sdkhjf

Plus 35 ansatte i Greve

Virksomhed spurter frem i Greves erhvervsområde.

En af Greves transport- og logistikvirksomheder, der kører fuld fart frem, er Leman, der har haft hovedsæde i kommunen siden 2007.

Virksomheden beskæftiger nu over 700 medarbejdere på hovedkontoret i Greve samt i Sverige, Norge, Finland, England og USA.

Selv da finanskrisen var på sit højeste, havde Leman fremgang i beskæftigelsen. Både i 2015 og 2016 tog denne et stort hop hos virksomheden. I 2015 var stigningen eksponentiel på grund af opkøb. Sidste år fortsatte fremgangen, da Leman ansatte 35 medarbejdere til nye stillinger inden for spedition og IT i Greve.

Baggrunden var, at virksomheden investerede i et moderne transportsystem med hurtigere processer og bedre kundeadgang til services og løsninger. Samtidig leverede Leman med adm. direktør Thomas Krøyer i spidsen et rekordresultat på 64,3 mio. kr. for 2016 og en omsætning på 2 mia. kr.

Leman: God base

- Greve er uden tvivl en rigtig god base for vores forretning. Greves centrale beliggenhed, høje erhvervsvenlighed og adgang til dygtige, kvalificerede medarbejdere er medvirkende til, at vi kan forbedre vores produkter og være konkurrencedygtige. Vi glæder os til at fortsætte vores positive rejse med fokus på at skabe profitabel vækst og udvikle de øvrige Leman-lande til et endnu bedre niveau, fortæller Lemans adm. direktør Thomas Krøyer.

Han tilføjer:

- Vi forventer, at det fortsat går i den rigtige retning for Leman og erhvervets udvikling i kommunen. Her tænker jeg blandt andet på det nye logistik- og distributionscenter, der etableres i Greve Nord ved afkørsel 27.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109