23948sdkhjf

Flotte auto-transportere til Ruds Vedby

M.C Transport v/Martin Christiansen i Ruds Vedby har fået leveret 2 Mercedes-Benz Actros 1846 Stream Space og en Compact Space.

Bilerne er med Active Brake Assist 4, afstandsregulering af radar, støddæmperregulering, airbag, lyspakke med Bi xenon-forlygter. Der er den helt nye motorvariant OM470 generation 2 i 11 liters udgave med 460 hk 2.200 Nm.

Bilerne har Power Shift gearskifte med PPC-gearstrategi, luftaffjedret førerhus, alt indfarvet i bilens farve samt frontgitter og trin i farven på reklamen, sidespejl med bakindstilling for manøvrering, multinøglefunktion med fjernbetjening samt online betjening på smartphone, DAB-radio med multitouch-skærm, Komfort-sæde med læder og massagefunktion, oliefyr for kabine samt klimaautomatik af klimaanlæg, spisebord i højre side af instrumentbræt, LED-lys i stjernen mm..

Af opbygning kan nævnes arbejdslygter på hele opbygning, som er indfarvet, blankebøjler med fjernlygter, LED-markeringslygter og de berømte hvide mænd, eftermontering af solskærm på Compact Space-førerhus, LED-lamper i spejlhuse, blitzbro og blink i gitter og på tårn, indbyggede LED-lygter i frontgitter, handskeholder i trinkasser, dørforlænger på Compact Space-førerhus.

Kabine og sæder samt gardiner er lavet af KN Sadelmager i Ølstykke. Bilerne er rengjort af Ditte fra Gislinge.

Begge biler er leveret med FVG autotransporter-opbygning på forvogn og kærre. Bilerne er klargjort og leveret fra Ejner Hessel i Holbæk v/Claus Vinter.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219