23948sdkhjf

Flere nyheder fra Meiller

Transportfirmaet Lars R. Jacobsen i Odense samt HV-Transport A/S, har fået leveret hver en 4-akslet Meiller tiptrailer. Trailerne er med aluminiumstipkasse med 15 cm slidstærk plastikbund.

De to trailere er de første version 2 trailere fra Meiller leveret i Danmark. Version 2 har større tipvinkel og halveret nedsænkningshastighed samt forstærket tipkasse.

Den nye version af Meillers 4-akslede alu-tiptrailere er ikke den eneste nyhed i Meillers tiptrailer program. Den første Meiller 4-akslede isolerede tiptrailer til asfaltkørsel er netop ankommet til Danmark.

»Dermed er vores Meiller tiptrailer program i Danmark komplet, når det gælder de 4 akslede. Med introduktionen af 60 m3 alu traileren i 2016 og hardox/stål varianten i 2015, har vi nu mulighed for at levere et bredt tiptrailer program til vores kunder,« udtaler Charlotte Villum Jensen, Fyns Karosseribyg A/S i Odense, som i 2013 overtog forhandlingen af Meiller i Danmark.

Nyhed på kroghejs

I år har Meiller præsenteret den nye generation af kroghejs, med RS 21 (21 tons optrækskapacitet). RS 21-hejset er reduceret vægtmæssigt, byggehøjdemæssigt og er med en øget hastighed ved både af-og pålæsning. Som tilvalg tilbydes en ”effektivitetspakke”, dobbelt hastighed ved pålæsning af containere, sekvenskontrol og soft stop.

I første omgang var det nye RS 21-hejs designet til 3-akslede biler, men er nu yderligere optimeret, således det kan påbygges 4-akslede biler. Dertil er versionen med knækarm nu også en del af RS 21-sortimentet.

 

Facelift på vej

Det øvrige Meiller program i Danmark omfatter 3-vejs tip til opbygning på forvogn samt kærre. Også på dette produkt er Meiller i øjeblikket i færd med at lave et kraftigt face-lift. De optimeringer og forbedringer, som introduceres, giver i højere grad mulighed for at tilpasse tippene til de krav og specifikationer som forventes af vognmænd. De nye tip bliver mulige fra 2018.

»Vi arbejder tæt sammen med Meiller omkring udvikling og tilpasning af deres produktprogram, således det matcher kravene på det danske marked, og med disse tilføjelser er vi næsten i mål,« udtaler Charlotte Villum Jensen, Fyns Karosseribyg A/S i Odense.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315