23948sdkhjf

Rene biler for pengene

Efter Transport Vest: Travlhed hos nystartet vaskefirma.

- Jeg skrev om mine planer på Facebook i februar og fik en masse hilsener fra vognmænd, der har biler, de skal have vasket.
Sådan lyder det blandt andet fra den tidligere mangeårige chauffør Bjarne H. Jensen, indehaver af den nystartede virksomhed Mobil Lastbil Vask fra Skive.

 

Hørkram

I går mødte Trans Inform, Vognmandens Fagblad indehaveren og en ny medarbejder hos Mobil Lastbil Vask. Stedet var Hørkrams store terminalområde ud til motorvejen ved Stilling nær Aarhus, hvor Mobil Lastbil Vask var igang med at vaske lastbiler.
Mobil Lastbil Vask leverer således - som firmanavnet fortæller - rene lastbiler ude hos kunderne selv - også i løbet af weekenden.


Messe giver kunder

Og efter sidste weekends Transport Vest i Logistikparken ved Aarslev og Aarhus - hvor Mobil Lastbil Vask deltog for første gang - er der kommet ekstra fart på køreplanen. Flere nye kunder - med 36 lastbiler - kom således i kundebogen hos indehaver Bjarne H. Jensen i løbet af messens første dag.


- Ja, det er strålende solskin, men ellers er det faktisk sjovest at vaske biler i regnvejr. Så er snavset allerede lidt opløst. Jeg har ansat to nye medarbejdere her i Viby-Aarhus, der kører en servicebil i Aarhus-området. Og så har jeg min egen bil hjemme i Skive, hvor jeg bor, og hertil kommer også en tredje servicebil, fortsætter Bjarne H. Jensen.
En fjerde bil kører kurerkørsel men kan hurtigt ændres til også at rykke ud med den mobile lastbilvask.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237