23948sdkhjf

Lavere fragtpriser og øget kapacitet

Bedre vilkår for vognmænd over Kattegat.

Der flyttes mere og mere gods mellem landsdelene, og Molslinjen kommer nu fragtfolkene i møde med lavere priser og øget kapacitet på rejsen mellem Aarhus og Odden.

- Vi har sænket prisen på lastbiler, og så har vi gjort det enkelt at komme med. Bestilling på hjemmeside og på Molslinjens app gøres på ingen tid. Samtidig kan alle billetter ændres eller refunderes. Vognmanden får dermed et billigt og fleksibelt alternativ til køerne på E45, siger Jesper Skovgaard, Molslinjens kommercielle direktør.

Stigning på 30 procent

Siden 2015 har Molslinjen oplevet en 30 procents stigning i antallet af forvogne på op til 12 meter. Og nu får vognmændene endnu bedre mulighed for at få fragten frem til tiden. Efter 13.000 sømil, 25.000 kilometer hjem fra Tasmanien, er Molslinjens nyeste superfærge, Express 3, nemlig på plads i Aarhus fra 1. juni.

- Dermed åbner vi et tredje fragtspor. Det giver os mulighed for at tilbyde helt op til 30 daglige afgange mellem Aarhus og Odden, tilføjer Jesper Skovgaard.

Om Molslinjen

Vognmænd spiser desuden til halv pris om bord på Molslinjen.

Råder i dag over tre moderne hurtigfærger; hurtigfærgen Max Mols og de to superfærger Express 1 og Express 2, blandt verdens største katamaraner.

Indsætter 1. juni 2017 endnu en superfærge, Express 3, på Kattegat.

Superfærgerne tager op til 1000 passagerer, 30 lastbiler, 60 motorcykler, 417 personbiler samt campingvogne og busser på en overfart.

Driver Kattegat-ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden mellem Sjælland og Jylland.

Overfører mere end 1,3 mio. personbiler og næsten 2,8 mio. passagerer årligt.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109