23948sdkhjf

Fastfood og ny tank ved Greve

Hvis alt går efter planen, får Greve om halvandet års tid tre fastfoodrestauranter og en tankstation på Mosede Landevej lige ud til Køge Bugt motorvejen ved Greve Syd afkørsel 29 tæt på industriområderne Greve Main og Ventrupparken.

Greve Kommune har i et udbud solgt den ca. 17.500 kvadratmeter store grund til Stender, der står bag byggeprojektet lige fra idé til realisering. Projektet vil skabe ca. 105 nye arbejdspladser i kommunen.

Indtil videre har Burger King, Sunset Boulevard og Kentucky Fried Chicken givet tilsagn til Stender om at etablere sig side om side på en fælles grund på Mosede Landevej i Greve sammen med en OK tankstation.

Stadig plads

Afdelingsleder Lars Schmidt fra Stender Enterprise A/S skal stå for gennemførelsen af projektet med forventet byggestart til februar eller marts 2018. Først skal der dog vedtages et lokalplanforslag for anvendelse og byggemuligheder på grunden. Dette forslag skal i otte ugers offentlig høring, og først når byrådet har set indkomne høringssvar, kan en endelig lokalplan vedtages af byrådet.

Der er stadig et byggefelt til overs på ca. 2.000 kvadratmeter.  

»Vi er interesserede i at komme i dialog med interesserede aktører med en god idé til det ledige stykke jord,« fortæller Lars Schmidt og afslører, at de første fire virksomheder vil rykke ind i slutningen af 2018, hvor den fælles åbning skal fejres med prompt og pragt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063