23948sdkhjf

105 nye job til Greve Syd

Afkørsel 29, Greve Syd, får nye trækplastre om halvandet år.

Kører alt efter planen, får Greve om halvandet års tid en ny tankstation og tre nye fastfoodrestauranter på Mosede Landevej, lige ud til Køge Bugt motorvejen ved Greve Syd, afkørsel 29.

Greve Kommune har i et udbud solgt den cirka 17.500 kvadratmeter store grund til Stender, der står bag byggeprojektet fra idé til realisering. Projektet forventes at skabe cirka 105 nye arbejdspladser i kommunen - tæt på industriområderne Greve Main og Ventrupparken.

OK

Energiselskabet OK har sammen med Burger King, Sunset Boulevard og Kentucky Fried Chicken givet tilsagn om at etablere sig side om side på den fælles grund på Mosede Landevej.

Afdelingsleder Lars Schmidt, Stender Entreprise A/S står for gennemførelsen af projektet med forventet byggestart i februar eller marts 2018.

Først skal der dog vedtages et lokalplanforslag for anvendelse og byggemuligheder på grunden. Dette forslag skal i en otte uger lang offentlig høring, og først når byrådet har set indkomne høringsvar, kan den endelige lokalplan vedtages af byrådet.

Stor interesse

Afdelingsleder Lars Schmidt forklarer:

- Vi har fået ideen og taget initiativ til byggeprojektet. Vi har blandt andet stået for myndighedskontakten, talt med naboerne samt tiltrukket investorer og virksomheder til det. Vi har oplevet en stor interesse for projektet, der skal opføres efter et helt moderne koncept for fastfoodrestauranter. Vores indtryk er, at der er fuld fart på væksten i Greve. Erhvervsområderne i Greve er attraktive, og ledige grunde er meget efterspurgte. Det har derfor ikke været svært at tiltrække aktører til projektet. For grunden har en god beliggenhed lige ud til motorvejen, og virksomhederne bliver synlige for den forbikørende trafik.

Lars Schmidt fortsætter:

- Interessen hænger også sammen med, at Greve Kommune har ry for at være en erhvervsvenlig kommune med en god tilgang til at skabe nye muligheder for vækst i en god dialog og et tæt samarbejde med erhvervslivet. Greve Kommune har i hele processen været lydhør og serviceminded i samarbejdet omkring projektet.

Vækst og nye arbejdspladser

Greves borgmester Pernille Beckmann (V):

- Jeg er glad for, at en professionel aktør som Stender har taget initiativ til projektet, da det vil fremme beskæftigelsen i Greve og tiltrække nye aktiviteter og handel til Greve. Også fordi vi er i en situation, hvor vi i kommunen er udfordret på plads til nyt erhvervsbyggeri. Vi har ikke særlig mange ledige grunde tilbage. Det er positivt, at det er lykkedes at komme frem til en spændende udnyttelsesplan for grunden på Mosede Landevej.

Der er stadig et ledigt byggefelt på ca. 2.000 kvadratmeter.

- Vi er interesserede i at komme i dialog med interesserede aktører med en god idé til det ledige stykke jord, fortæller Lars Schmidt og afslører, at de første fire virksomheder vil rykke ind i slutningen af 2018, hvor den fælles åbning skal fejres med prompt og pragt.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142