23948sdkhjf

Ole Bang: Unge-succes forpligter

Næstformand i DTL Ole Bang Jensen lagde vægt på kampen for at få de unge vognmænd med i det organisatoriske arbejde, da han lørdag aflagde sin beretning på DTL’s generalforsamling i Århus.

Baggrunden var, at det fornylig i Region Midt-Nord er lykkedes at stable DTL-Ungdom på benene, som består af 35 unge vognmænd!

»Og jeg har søgt om optagelse,« spøgte Ole Bang Jensen indledningsvis i sin beretning.

Succesen forpligter

»Vi hører, at Trafikstyrelsen har rigtig travlt med at udstede nye vognmadstilladelser. Og det fortæller jo, at det går lidt bedre i branchen og at flere tør tro på en fremtid i erhvervet. Og derfor er det da også særlig glædeligt, at vi har fået et DTL-Ungdom op at stå – med 35 unge vognmænd på vej. Men det forpligter. Det forpligter jo os andre, i hele landet. For jeg tvivler ærligt talt på, at Trafikstyrelsen kun udsteder nye tilladelser i Region Midt-Nord. Lur mig, om ikke de også udsteder et par stykker andre steder i landet,« lød det fra næstformanden.

»Vi skal have gang i DTL-Ungdom over hele landet. For det er sådan vi kan sikre erhvervet – på danske hænder – for fremtiden. Og de unge DTL’ere – de får brug for et stærkt DTL, der kan sikre rammebetingelserne for vognmandserhvervet. Så fra mig til jer: En appel om, at det politiske bagland i hele landet smeder, mens jernet er varmt. De unge er derude – de vil gerne være vognmænd – og vi skal sikre, at de bliver DTL-vognmænd,« sagde Ole Bang Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062