23948sdkhjf

Kom til Transport på Bryggen ’17

Aldrig har muligheden for et job i transportbranchen været større. Det er imidlertid en udfordring, at få unge vælger et job som bus-, taxi- eller godschauffør, ligesom unge med interesse for at blive falckreddere er en mangelvare.

Rundt om i landet og i branchens organisationer er der stort fokus på sagen og enighed om, at hvis branchen skal køre ind i fremtiden, skal flere unge vælge et job bag rattet. Der bliver derfor løbende igangsat initiativer der skal ”sælge varen”. Her i blandt kampagnen ”Job i Transport”, der med egen meget iøjnefaldende sorte truck rejser rundt og besøger skoler og uddannelsesinstitutioner for at fortælle om mulighederne for en fremtid som faglært chauffør.

3F Københavns Chauffører støtter de gode tiltag og har derfor taget initiativ til en spændende dag under overskriften ”Transport på Bryggen ’17” lørdag 10. juni.

Køretøjer og en fremtidssnak

Transport På Bryggen ’17 er en dag, hvor byens unge og andre interesserede kan komme forbi Islands Brygge og møde chaufførerne, deres flotte køretøjer og måske få en fremtidssnak med uddannelsesvejledere fra uddannelsesinstitutionerne TEC og UC Plus.

Der vil være mulighed for at prøve kræfter med en fuldvoksen lastbilsimulator og få testet reaktionsevne og kørefærdigheder på en ’rat’ sjov og underholdende facon - helt uden at lave buler.

Man kan også møde Henning ”Baloo” Olsen, som med sin flotte blå lastbil er en del af arbejdet med at undgå højresvingsulykker. Lastbilen er således udstyret med adskillige kameraer og skærme, der giver et langt bedre overblik på omgivelserne, når han kører rundt i trafikken.

Deltagelse i Transport på Bryggen ’17 er gratis.

»Tag gerne naboens knægt eller måske din niece med og grib chancen for at sparke dæk, se de flotte køretøjer og få snak om job og uddannelse. Måske er det lige dér din fremtid ligger,« lyder det fra arrangørerne.

Arrangementet foregår lørdag 10. juni 2017 mellem klokken 10 og 15 på Islands Brygge i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063