23948sdkhjf

- For nemt at påstå noget

DEBATINDLÆG:

Nu ved jeg ikke, om du er bedre til at regne end dem, der ansat og får løn i de forsikringsselskaber, der har med lastbiler at gøre.
Du har vist ikke brugt meget tid på dit hjemmearbejde. Prisen på et frontgitter er jo ikke voldsom.

Jeg mener, der er nogen, der har påstået, at selv med et frontgitter er der ingen skade på lastbilen. Dem, der påkører et dyr stort eller småt uden frontgitter, kan måske være heldige at køre videre.
Er der et frontgitter, slipper man ikke for buler og skrammer, men sandsynligheden for at køre videre er absolut meget større. Dengang Trux begyndte at producere frontgitre, gik salget strygende. Alle, der havde vejen som daglig arbejdsplads, kunne godt se, det var det bedste, der var sket for chaufførens sikkerhed.

Og man må ikke glemme, at der sker mange påkørsler hverdag. Men så skete det utrolige, pludselig blev det forbudt i Sverige. Det var farligt, uden nogen begrundelse, men blev så lovligt igen. Om der var nogen, der vågnede med et sæt, eller de pludselig blev klogere, ved jeg ikke. Men der er jo dejligt nemt at påstå noget og ikke have landevejen som arbejdsplads mere.

Flemming Rasmussen
Åstrupskrænten 18
8500 Grenaa

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.722