23948sdkhjf

Vejarbejder i påsken

I påsken lægger Vejdirektoratets entreprenør ny asfalt på en 1 km lang strækning mellem Motorvejskryds Køge og Ølbyvej i nordgående retning.

Den gamle asfalt skal fræses af, nødspor skal forstærkes og ny asfalt skal lægges. Til sidst skal den nye belægning udstyres med striber. Arbejdet påbegyndes lørdag den 8. april, hvor nødsporet på den inderste del af Vestmotorvejen og spærrefladen, som er arealet med de hvide striber, mellem Vest- og Sydmotorvejen forstærkes.

Arbejdet genoptages i perioden fra onsdag den 12. april til mandag den 17. april. Udover ny asfalt på selve motorvejen kommer der i samme ombæring ny asfalt på den nordvendte tilkørselsrampe ved tilslutningsanlæg 33 ved Lellinge på Sydmotorvejen.

Entreprenøren vil udføre arbejder både i dagstimerne samt i aften- og nattetimerne.

Trafikale konsekvenser

Hastigheden sættes ned til 80 km/t, og der vil være færre spor farbare i nordgående retning både på den inderste del af Sydmotorvejen og Vestmotorvejen samt på Køge Bugt Motorvejen.

Trafikanter på strækningen bør derfor påregne længere rejsetid på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning i påsken.

Asfaltarbejdet på motorvejene afsluttes søndag den 16. april med afstribning.

På den nordvendte tilkørselsrampe ved tilslutningsanlæg 33 ved Lellinge på Sydmotorvejen udføres asfaltarbejdet efter planen fra lørdag d. 15. april kl. 16 frem til mandag den 17. april kl. 12. Rampen vil være lukket for trafik i hele perioden. Det tunge kørespor forbi og i forlængelse af rampen vil ligeledes være lukket i perioder.

Hen over påsken ser trafikmønstret anderledes ud – trafikken vil være mere jævnt fordelt ud over døgnets timer. Derfor forventes asfaltarbejdet heller ikke at give større trafikale gener for bilisterne. Dog er der risiko for kø onsdag den 12- april og lørdag den 15. april. Disse to dage kan der i perioder være en rejsetidsforlængelse på cirka 15-20 minutter.

Hele strækningen mellem Ølbyvej og Solrød S skal repareres og asfalteres i begge retninger når foråret for alvor har fat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063