23948sdkhjf

Hollandsk triumf

2CONnect hentede pris.

For tredje gang blev den prestigefyldte pris Årets Opbygning uddelt på Transport 2017 i Herning.

Tre nominerede finalister var med i opløbet, og sejren kørte af sted til 2CONnect fra Broshuis. Det nytænkende to-i-en chassis imponerede dommerpanelet, blandt andet fordi den giver en række miljøfordele, da der spares brændstof og mindskes CO2-udledning.

- Vi er super glade ved, at både juryen og publikum har stemt på os, og at de har kunnet se fordelene ved 2CONnect. Fordelen er jo især kombinationen af to sættevogne, hvor der altså spares et køretøj. Vi håber, vi kan få mere salg ud af det, og det tror vi, vi kan. Den har jo kun kørt i Danmark i et år, sagde salgsdirektør i Broshuis Scandinavia, Preben Jensen-Holm, da han modtog prisen.

Show Truck Award

Også prisen for Skandinaviens flotteste lastbil, Show Truck Award, blev uddelt i forbindelse med messens transportfest. Lastbilerne er blevet bedømt af både et dommerpanel samt de besøgende på transportmessen, hvor alle kandidater har været udstillet på Landsskuepladsen bag messehallerne. Konkurrencen blev afgjort af dommere og publikum i fællesskab ud fra følgende fem kategorier: lakering, kabine, udvendigt udstyr, rengøring/polering samt publikumsstemmer.

Med sin gyldne Scania R580 fra 2015 vandt Berthon Jönsson fra Berthons Transport och Emballage AB.

Talenter hyldet

Også transportens talenter blev hyldet til Transport 2017, hvor chaufførmesterskaberne blev afholdt. Lørdag aften blev priserne uddelt. Her blev Henrik Mikkelsen kåret til Danmarks Bedste Chauffør. Vinderen af DM for Transportlærlinge i lager blev Benjamin Z T Rasmussen fra Pantom A/S, mens vinderen af DM for Transportlærlinge i chauffør blev Jonas Rasmussen fra Johannesen Kran og Maskintransport.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093