23948sdkhjf

Årets Opbygning kåret

Transport 2017 blev lørdag aften afrundet til arrangementet ”Årets Transportfest” i MCH Messecenter Herning.

For tredje gang blev prisen Årets Opbygning uddelt. Tre nominerede var med i opløbet, og sejren gik til 2CONnect fra Broshuis Scandinavia, der er den første af sin slags set i Norden. Den nytænkende to-i-en chassis imponerede dommerpanelet, blandt andet fordi den giver en række miljøfordele, da der spares brændstof og mindskes CO2-udledning.

»Vi er superglade ved, at både juryen og publikum har stemt på os, og at de har kunnet se fordelene ved 2CONnect. Fordelen er jo især kombinationen af to sættevogne, hvor der altså spares et køretøj. Vi håber, vi kan få mere salg ud af det, og det tror vi, vi kan. Den har jo kun kørt i Danmark i et år,« sagde salgsdirektør i Broshuis Scandinavia, Preben Jensen-Holm, da han modtog prisen.

Også prisen for Skandinaviens flotteste lastbil, Show Truck Award, blev uddelt i forbindelse med transportfesten. Med sin gyldne Scania R580 fra 2015 vandt Berthon Jönsson fra Berthons Transport och Emballage AB.

Også transportens talenter blev hyldet. Her blev Henrik Mikkelsen kåret til Danmarks Bedste Chauffør som vinder af Chaufførmesterskaberne.

Vinderen af DM for Transportlærlinge i lager blev Benjamin Z T Rasmussen fra Pantom A/S, mens vinderen af DM for Transportlærlinge i chauffør blev Jonas Rasmussen fra Johannesen Kran og Maskintransport.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.053