23948sdkhjf

Fuldt flor i Herning

Transportbranchen i forårshumør.

- Der var optimisme i branchen ved Transport 2015, og nu er det forår.
Adm. direktør Georg Sørensen, MCH Messecenter Herning, var både i det filosofiske, personlige og fremsynede hjørne, da han i går bød pænt goddag til Transport 2017 i MCH Messecenter Herning.


Som et andet "træ med dybe rødder" har transportmessen i Midtjylland "overlevet vinterstormen, i form af finanskrisen, og nu oplever transportbranchen og messen for alvor forår anno 2017 - i form af rekordmange 325 udstillere i 11 messehaller", lød det videre fra Georg Sørensen.


Transportminister Ole Birk Olesen (Liberal Alliance) gentog efterfølgende, at han som minister ønsker at arbejde for et friere og rigere samfund, blandt andet via en bedre infrastruktur.


- I har en rolle i som (transport)branche at det lykkes, vi (politikere) tager os af det andet, sagde ministeren blandt andet - med sigte på de nye teknilogiske perspektiver omkring bl.a. automatiseret kørsel og godstransport samt nye løsninger omkring elektrificering og digitalisering.


Efterfølgende tog ministeren en rundtur på messen for på egen hånd at fornemme den markante optimisme, der for alvor præger branchen efter års modvind under og efter finanskrisen.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101