23948sdkhjf

Autotransportere til Hvidovre

580 heste og let støtteaksel.

Vognmand Per Henriksen, indehaver af Hvidovre Transport og trofast kunde hos Nyscan, har netop modtaget to nye ens nye vogntog - opbygget som autotransportere.

Udgangspunkt for forvognen er en Scania R580 LB 4x2, der har fået eftermonteret en særlig let støtteaksel til maksimalt 4,5 tons akseltryk hos Estepe i Holland.

Støtteakslen er ved normal kørsel løftet fra jorden, men med tungere læs aflaster den bagakslen, så for højt akseltryk undgås. Støtteakslen er lettere end en normal fabriksmonteret bogieaksel og har samtidigt lavere rullemodstand, . Dermed øges lasteevnen, mens brændstofforbruget reduceres.

Forvognens opbygning samt den komplette kærre er produceret og malet af Kässbohrer i Østrig. Som sædvanlig er der ikke sparet på noget som helst på Per Henriksens biler, så både førerhus og opbygning inkluderer næsten alle tænkelige finesser af hensyn til komfort og brugervenlighed.

Nyscan i Køge har monteret ekstra udstyr samt klargjort vogntoget til levering. Traditionen tro har Hvidovre Transport tegnet fuld reparationsaftale på hele trækket hos Nyscan i seks år.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219