23948sdkhjf

Scania S 520 som rullende visitkort

En ny Scania S 520 er leveret til Skagen-virksomheden Werner Larsson Fiskeeksport A/S. Den skal anvendes til transport af forædlede fiskeprodukter fra egen fabrik på havnen i Skagen til især Holland, Tyskland og Sverige.

Werner Larsson Fiskeeksport A/S har specialiseret sig i produktion af især sild og makrelfileter. Sildende forædles især til de såkaldte ”Maatjesharing” (matjessild) til bl.a. Holland og Tyskland, mens makrelfileterne, som Werner Larsson også har en stor produktion af, primært går til Tyskland og Sverige.

Den nye Scania S 520 kører fast med en 3-akslet kølesættevogn.

»Vores chauffør Per Sloth har kørt for os i 28 år, og den nye S 520 er den 7. i rækken af nye Scania, som han har haft ansvaret for,« fortæller direktør Werner Larsson.

Han er 3. generation i virksomheden, der bærer hans bedstefars navn.

»Vi har kun det ene vogntog, men vi benytter naturligvis også en masse andre transportører til at distribuere vores produkter over hele Europa. Vi mener dog, det er vigtigt at være synlige, så derfor skal vores eget vogntog - ud over at være et effektivt transportmiddel - også være et rullende visitkort ude på landevejene. Det sætter både vi og chaufføren en ære i,« siger Werner Larsson.

Den nye Scania forventes lige som sine forgængere at rulle ca. 100.000 km om året. Werner Larsson er indehaver af en vognmandstilladelse, så derfor kan bilen også tage returlæs med hjem til Danmark.

Bilen er leveret af Stiholt i Sæby, hvor Werner Larsson har valgt at tegne komplet reparationsaftale inkl. udvidet drivlinegaranti på bilen - ikke fordi han generelt er nervøs for driftssikkerheden, men for at få økonomisk overblik og tryghed, når vogntogetrepræsenterer virksomheden på de europæiske landeveje.

Fakta om Werner Larsson A/S' nye Scania S 520 A 6x2/4NB:

• 16-liters V8-motor på 520 hk/2.700 Nm, 14-trins GRSO905R gearkasse med integreret overgear, aut. Opticruise gearskiftesystem samt enkeltreduceret R 780 bagtøj med lav gearing på 2,59:1 af hensyn til omdrejningstal ved motorvejshastighed

• Scania CS20H-sovekabineførerhus med fladt gulv og højt tag. Udrustet med bl.a. Premium sæder med integreret ventilation, læderpakke, Premium lydanlæg med navigation, farveinstrumentering med 7” farvedisplay, termosideruder, elektronisk klimaanlæg og ekstra oliefyr, 220 V fjernsyn og mikroovn mm.

• Leveret med sikkerhedssystemerne AEB (nødbremsesystem), LDW (sporassistent), ACC (afstandsradar), ESP (stabilitetssystem), Hill hold (igangsætningssystem), EBS (elektronisk bremseregulering), Retarder (hydraulisk hjælpebremse), LED for- og baglygter, cyklist-kamera i højre side, mm.

• Fabriksopbygget med forskydelig drejeskammel og originale sideskørter. 715 liter brændstoftanke, 76 liter AdBlue-tank. Opbygning suppleret af Stiholt i Sæby med heldækkende alu-dørk, div. arbejdslys, NATO-stik mm.

• Fabrikslakeret førerhus og chassis

• Solgt af markedschef Jens Holger Pedersen

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235