23948sdkhjf

Fødselar fik fem nye biler

Da vognmand Torben Andersen forleden fyldte halvrundt, blev dagen bl.a. markeret med fem spritnye lastbiler, der rullede ind på pladsen i Ellehaven i Tommerup, hvor Kai Andersens Eftf. A/S holder til.

Der var tale om 5 stk. Volvo opbygget hos Fyns Karosseribyg i Odense og leveret af Autohuset Vestergaard i Odense v/salgschef Kent Schärfe.

Der var tale om fem forskellige opbygninger til blandet kørsel i det alsidige vognmandsfirma.

Den ene bil var en Volvo FH 650 med VDS og løftbar tandemaksel, opbygget med fast lad til betonelementer, HMF 8520 K8-kran, som løfter 3,2 ton i 18 meter, samt en Fyncar 3-akslet kærre med hævbar 1. og 2. aksel.

To andre biler var Volvo FM 500. Den ene med isoleret tiplad til at køre asfalt, og den anden med HMF 2120 K4-kran og 24 tons HMF-hejs.

Så var der også en Volvo FMX 500 som ren hejseladsbil med 24 tons HMF-hejs. Og slutteligt en Volvo FH 650 i trækker-version med VDS og tvillingmonteret bogie på fuld luft.

De fem biler var de sidste ud af en samlet bestilling på syv – og alle i øvrigt pænt opbygget med skørter, afdækning, udtrækbar kofanger (undtagen den førstnævnte) mv.

Vognmand Torben Andersen fyldte i øvrigt 55. Leveringen er en del af en løbende fornyelse af vognparken, som pt. består af ca. 50 lastbiler.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22