23948sdkhjf

Autohjælp har fået ny direktør

SOS Dansk Autohjælp A/S har skiftet ud i den øverste ledelse. Ellen Margrethe Møller Trolle er fratrådt som adm. direktør for selskabet, som hun har varetaget ledelsen for i lidt over et år. Ellen Margrethe Møller sidder fortsat i ledelsen af SOS International, som er moderselskabet til SOS Dansk Autohjælp, som executive vice president.

Jan Bøjstrup Christensen er i stedet tiltrådt som ny adm. direktør i SOS Dansk Autohjælp. Jan Bøjstrup Christensen kommer fra en stilling som kommerciel direktør i samme selskab.

Samtidig har koncernens formand og næstformand byttet plads. Ole Joachim Jensen fratræder som formand og bliver i stedet næstformand for bestyrelsen – hvor han afløser Niels Kragh Printz, som i stedet er udnævnt som ny formand for SOS Dansk Autohjælp A/S.

SOS Dansk Autohjælp offentliggjorde forleden planer om en ny struktur i vejhjælp-koncernen, som fremover skal have et mindre netværk på 32 landsdækkende stationer, mod 45 i dag. Hver station hører fremover under én af i alt seks distriktsstationer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078