23948sdkhjf

Få smart hjælp til egenkontrollen

ITD har udarbejdet egenkontrolprogrammet eSmiley, som letter bureaukratiet og hjælper transportbranchens chauffører og kontormedarbejdere med at overholde regler og kontroller.

»Med ITD eSmiley kommer de pågældende kontroller frem på chaufførens tablet, pc eller smartphone, hvortil chaufføren skal bekræfte, at kontrollen er udført. Efterfølgende får kontormedarbejderen en meddelelse om, at kontrollen er registreret som grøn og derfor udført. Hvis ikke kontrollen udføres til tiden, eller hvis der har været en afvigelse, markeres kontrollen med rødt, og dette kan ikke ændres,« siger René Schach, specialkonsulent hos ITD. 

»ITD eSmiley kodes til den type gods, problematikker og procedurer, der er forbundet med den pågældende fragt. Det betyder, at det er ligegyldigt, om der fragtes flybrændstof, fyringsolie, fødevarer, bulk eller andre typer gods. Egenkontrolprogrammet gør det derfor nemmere at agere professionelt og overholde eventuelle certificeringer i forbindelse med audits,« siger René Schach.

Det er let at komme i gang med ITD eSmiley, da det bygger videre på dokumenter og procedurer, der allerede er i virksomheden eksempelvis via chaufførhåndbogen, vejledning i prøvetagning, læsning og losning med mere.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173