23948sdkhjf

Før skolelærer, nu konsulent

Ny medarbejder i Køge.

48-årige Benny Hansen har forladt tavle og skolekridt på den tekniske skole CELF i Nykøbing Falster og er tiltrådt som  eftermarkedskonsulent hos Nyscan A/S.

- Jeg får hele Nyscans ansvarsområde som hjemmebane med udgangspunkt fra afdelingen i Køge. Herfra skal jeg både servicere Nyscans nuværende kunder og opsøge nye med alle vores konkurrencedygtige servicetilbud inden for vedligeholdelse og reparation af lastbiler, trailere og andet rullende transportmateriel, fortæller Benny Hansen.

Han kommer til Nyscan med en alsidig lastbilbaggrund i værktøjskassen, han er  oprindelig uddannet lastbilmekaniker hos det daværende Bohnstedt-Petersen i Nykøbing F.

Da svendebrevet var i hus, arbejdede han i nogle år som svend. Derefter gik turen ud på de danske og europæiske landeveje som eksportchauffør, inden turen igen gik tilbage til Nykøbing F og undervisningsjobbet hos CELF.

Adm. direktør Claus Hofman glæder sig over, at Benny har påtaget sig jobbet som Nyscans nye eftermarkedskonsulent efter Ronni Olsen, der er vendt tilbage til Nyscans afdeling i Vordingborg som værkstedsleder.

- Benny har en solid teknisk baggrund. Desuden kender han både lastbil- og transportbranchen indefra, så vi anser ham som en rigtig god efterfølger til Ronni, fastslår Nyscans adm. direktør Claus Hofman.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157