23948sdkhjf

Auning Transport og Rygaard i samarbejde

Auning Transport ApS, Randers, udvider nu forretningen gennem et strategisk samarbejde med Rygaard Transport & Logistic A/S, Grenaa.


Auning Transport solgte pr. 1. april 2015 50 procent af firmaet til Bach & Pedersen Fragt A/S i Randers for at optimere administrationen og driften af virksomheden. Auning Transport har siden været på udkig efter mulige samarbejdspartnere, som man i fællesskab kunne skabe yderligere vækst med. Her dukkede muligheden op efter en samtale med Rygaard Transport & Logistic om deres skovbiler.

Rygaard Transport & Logistic ønsker at bevare forretningsområdet med skovkørsel. Som en del af deres virksomhed køber Auning Transport tre skovbiler fra Rygaard, mod at Rygaard køber sig ind med 1/3 af ejerskabet i Auning Transport med virkning fra 1. marts 2017.


Driften af Auning Transport fortsætter som hidtil med base i Randers. Brian Graff fortsætter som daglig leder, og direktør Torben Bach fortsætter som den administrative ansvarlige for bogholderi og den øvrige drift. Gert Rygaard indtræder som formand i den nye bestyrelse i Auning Transport ApS, hvor Brian Graff og Torben Bach udgør den øvrige bestyrelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109