23948sdkhjf

Trailerven får ny ejer

Ny it-løsning til Padborg.

Digitaliseringen fortsætter i transportbranchen, og nu har virksomheden Multi:IT A/S solgt IT-løsningen Trailermate til brancheorganisationen ITD.


- Vi har købt Trailermate, fordi vi tror på, at det kan bruges af mange af vores medlemsvirksomheder. For Trailermate sikrer ikke kun en god skadeshåndtering, men sikrer også en bedre kommunikation mellem chauffører, vognmænd og speditører, siger Anne M. Thyssen, salgschef i ITD.


Smartphone

Trailermate giver chaufførerne mulighed for - på en enkel måde - gennem deres smartphone at registrere trailerens stand, når de henter og afleverer en trailer. På den måde kan man hurtigt og nemt registrere trailerskader digitalt – både med billeddokumentation og elektronisk trailerrapport, der kan ses af speditøren og vognmanden, så snart den er lavet. Trailermate overvåger de indkomne trailerrapporter og kan opsættes til at generere alarmer, hvis der er noget, der skal håndteres. Det gør arbejdet nemmere og minimerer tiden på administration, så kun rapporter med skader på behandles.


Letter hverdagen

- Trailermate er et bevis på, at der laves gode IT-løsninger til transportbranchen, der gør livet nemmere for chauffører, vognmænd og speditører. Det arbejde vil vi i ITD gerne understøtte, da digitaliseringen også vinder mere og mere indpas i transporterhvervet, og den omstilling skal vi tilpasse os, fortæller Anne M. Thyssen.


Trailermate er testet i samarbejde med flere vognmænd, transport- og logistikvirksomheder, og udviklet løbende, inden det blev solgt til ITD. Trailermate er allerede taget i brug ved blandt andet H.P. Therkelsen.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109