23948sdkhjf

- Jeg føler mig også krænket

DEBATINDLÆG:

Når man nu tænker på, hvor lang tid det tog for folketinget at bevilge sig selv lønforhøjelse, og hvor lang tid det vil tage, at vi danske vognmænd får en fair konkurrence, så føler jeg mig også meget krænket, men hvad skal vi gøre?

Jan Christensen
Hagenstrupparken 84
8860 Ulstrup


Det er desværre ganske sandt, det, du skriver, Leif, og i andre EU-lande ser de også efter, om du har holdt dine hvil hjemme.

Jørgen Larsen
Østermarkgade 26
4780 Stege


Synes, Leif har meget, meget ret. Har selv for mange år siden, da alle alligevel kørte solen sort, prøvet at være i førerhuset te måneder, og nej, det er ikke sundt og fremmer absolut ikke trafiksikkerheden.

Torben Bjarne Larsen
Kornbakken 15
4160 Herlufmagle

 

Jeg kunne ikke have udtrykt mig bedre om emnet.
Det er så klart og tydeligt, at selv en politiker, embedsmand, trafikminister burde kunne se tilsidesættelsen af loven.

Børge Nielsen
Skottevej 5
6600 Vejen

Hvorfor har taxa i Danmark ikke fartskriver, de kører mere en ni  timer daglig og overskrider hastigheden, uanset om de har passagerer med eller ej. Men lastbilen kan fanges på fartskriveren, taxaen går fri, ligesom ministerbiler,.
Jeg synes, det er på tide, at der kommer andre boller på suppen.

Leif Viggo Jacobsen
Hovedgaden 17
4623 Lille Skensved

I foråret 2016 skrev jeg til daværende transportminister, Hans Christian Schmidt, angående det at afholde forlænget hvil – 45 timer i bilen.

Den 6. oktober 2016 fik jeg bl.a. følgende svar:
Jeg er helt enig med dig, at loven skal selvfølgelig overholdes. Kampen mod social dumping er en sag, som optager mig og regeringen. Regeringen har således med Politiaftalen for 2016 - 2019 bevilget særskilte ressourcer til kampen mod ulovlig cabotagekørsel og social dumping.

I Danmark fortolkes køre- og hviletidsreglerne sådan, at føreren ikke må tilbringe en regulær ugentlig hviletid i køretøjet.

Citat slut.

Så for mig at se, venter vi kun på, politiet tager affære - hvilket jeg vil se frem til.

Søren B. Nielsen
Højstrupparken 49, 1 mf
2665 Vallensbæk Strand

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11