23948sdkhjf

Renault-teknikere dyster

16 danske Renault-hold konkurrerer mod 1405 andre.

Renault Trucks’ konkurrence for medarbejdere fra servicemarkedet er netop skudt i gang. 5.285 deltagere fra 49 lande udfordres indtil april i teoretiske problemer, og til maj mødes de bedste hold til den store internationale finale i Renaults hovedsæde i Lyon, Frankrig.

Formålet med RTEC (Road To Excellence Championship) er at udvikle kompetencerne yderligere inden for Renault Trucks’ autoriserede netværk og fremhæve den høje ekspertise, der findes blandt medarbejderne.

Udover chancen for at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, er det en unik mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser.

Dansk debut

Det er anden gang, konkurrencen kører, men første gang at der er danske hold blandt deltagerne. Der er tilmeldt 16 hold fra det danske forhandlernetværk, der konkurrerer mod 1.405 hold fra 48 andre lande.

- Det er rigtig positivt, at vores Renault Trucks netværk i Danmark nu er så etableret, at vi kan være med i konkurrencen og fremvise vores tekniske ekspertise og den høje kvalitet i det arbejde, vi laver på værkstederne hver dag, siger Jan Egegaard Jensen, kompetenceudviklingschef hos Renault Trucks Danmark.

Teori og praksis

Konkurrencen består af tre dele: to teoretiske dele og så en praktisk udfordring, hvor der arbejdes direkte på et køretøj. De teoretiske spørgsmål er udviklet til at teste deltagernes tekniske evner, kendskab til Renault Trucks’ værktøjer og procedurer samt deres tilgang til kunderelationen.

De 24 bedste hold i verden går videre til finalen i Lyon i maj, hvor de skal deltage i en praktisk prøve i realistiske værkstedsomgivelser.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219