23948sdkhjf

- Ingen plads til medynk

DEBATINDLÆG:

Vi er ikke speditører her i Frederikshavn, vi er danske vognmænd, og vi forholder os til de regler og forhold, der følger deraf. Og branchen skal vide og ved, at herfra plejer der ikke at holdes store forsvarstaler for netop speditørerne. Det er vist langt fra. Måske nærmere det modsatte.

Men jeg har svært ved at følge Michael Nedersøes forundring over, at speditørerne ikke griber ind/drages objektivt til ansvar. Meget vil jeg være med til at give speditørerne ansvar og skyld for, men hallo, det er vel vognmanden/ chaufførernes ansvar, at spillets regler følges.

Vognmanden kender vel reglerne, og chaufførerne kender reglerne, og hvad så. Afviger man så fra det, og det gælder vognmanden i første række, og så chaufføren derefter, så ved man med almindeligt iq, at så er man på den forkerte side af loven og reglerne. Og så ved man også, at man udøver illoyal konkurrence over for sine kollegaer. Det være sig vognmandskollegaer og chaufførkollegaer.


Og når denne fordel ikke engang har været nok til at betale enhver sit og chaufførlønnen langt fra, så kan sligt ikke stoppe hurtigt nok.

Jeg har svært ved at få plads til medynk!

Christian Jensen
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141