23948sdkhjf

Tage Bak er sovet ind

Efter kort tids sygdom er Tage Bak, Kærdalen ved Vejen, stille sovet ind.

Tage Bak virkede som konstabel på Skrydstrup kaserne 1961-64. Efter endt uddannelse som teknisk tegner 1964-65 blev Tage Bak ansat hos DAPA i Rødekro. I 1966 begyndte Tage Bak en langvarig salgskarriere hos den danske Scania forhandler Dieselgården A/S.

I 1986 avancerede Tage Bak til marketings- og salgschef, nu i Dieselgårdens hovedafdeling i Haderslev. I 1988 fik Tage Bak, sammen med Arne Hansen, mulighed for at overtage Scania-forhandlingen på Fyn via firmaet Bak & Hansen Bil. Her varetog Tage Bak stillingen som adm. direktør med domicil på Gørtlervej i Odense.

Da det østlige Europa i start-90’erne åbnede deres markeder, var Tage Bak en af pionererne og etablerede hastigt et joint venture (Bak & Hansen Auto) i Tallinn, Estland.

Tage Bak var i 1996 drivkraften bag byggeriet af et nyt Scania-domicil ved motorvejsafkørsel 50 i Odense – og således én af de første, som førte den tunge trafik ud af indre by.

Tage Bak var et familiemenneske, han holdt af roadtrips, en god bog og udfordringer.

Tage Bak blev 74 år gammel. Han efterlader sig sin hustru, Annemarie, tre børn og fire børnebørn.

Der vil blive afholdt en mindehøjtidelighed for Tage Bak i Veerst Kirke tirsdag 7. februar kl. 13 med efterfølgende kaffe og kage på Skibelund Krat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094