23948sdkhjf

Nooteboom ruller til Herning

Tage E. Nielsen i Herning har fået leveret en ny Nooteboom sengetrailer af typen Euro 140-36, udstyret med BPW-pendelaksler.

Traileren er inden lakering i Tage E. Nielsens orange farve komplet metalliseret. Dette for at opnå en længerr levetid på traileren. Endvidere er alle aksler og andre påmonterede dele også metalliseret.

Nooteboom har blandt andet udstyret alle aksler med slangebrudsventil, og alle forskruninger på hydrauliksystemet er i rustfrit stål. Alle hydraulikrør, som er monteret på chassiset, er specielle coatede rør som ligger i gummi-gennemføring. Traileren er udstyret med central smørring på alle bevægelige dele; drejekranse, affjedrings cylindre etc.

Pendelakslerne har en affjedringsvandring på 600 mm, hvilket gør den mere fleksibel. Det mindsker dækslitage, uanset hvilken kørehøjde traileren står i.

Traileren er bygget med en 7.500 mm lang Spinebed/Bagger bro med løse madrasser. Det er muligt helt at fjerne madrasserne og dermed hænge en stor maskine på maven eller at brede madrasserne ud til 3.300 mm. Det hele er konstrueret således at maskiner kan læsses over siden på madrasserne eller forfra, ved at afmonteret svanehals og/eller interdolly. Der er for hver meter surringsmuligheder både på seng og på udtræk.

Mellem akslerne på bagenden er der en 950 mm bred grav, som gør det muligt at lægge armen fra en evt. gravemaskine ned, for dermed at mindske kørehøjden.

Den nye blokvogn er leveret af Korsdal Trailer v/Henrik Korsdal.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109