23948sdkhjf

- Der svindles hvor man kan

DEBATINDLÆG:

Ja, men kære venner, I må da være total uorienterede. Der har aldrig været noget, der kan snydes  eller svindles med, hvor det ikke er blevet gjort.

Nu har vi haft diverse former for højteknologisk udstyr (som højtuddannede ingeniører har udviklet med alle former for sikkerhed) i bilerne i de sidste 15-20 år. Men ingen af disse anordninger er der ikke en eller anden chauffør/vognmand med en miserabel afgangseksamen fra 7. klasse, der ikke uden de store nævneværdige problemer har kunnet manipulere, så selv de mest vise folk har ligget søvnløse om natten for at greje, hvordan kunne det lade sig gøre. Så overraskelsen for mig er ikke eksisterende.

Men tænk, hvor latterlige beløb man gør sig kriminel for? Det er for de flestes vedkommende imellem 350 og 500 kroner om måneden før skat. Ja, så er man sgu da rigtig snu, at man kan bedrage systemet for dét. Det står jo mål med, at man stjæler sin kollegas madpakke.


Nej lav nu noget, hvor man kan få bilen til at køre uden at bruge brændstof. Så er der da lidt mere at grine af.

Men af al respekt, jeg er lige så irriteret over snyd med løn, vejskat, AdBlue, hviletidsregler og cabotageregler, som udnyttes systematisk til prisdumping, som alle andre er. Men ikke så godtroende, at jeg tror, at der ikke er ret mange, der kan finde på det. Se bare, hvad den beskedne smule kontroller bringer i nettet. Det er da ikke småting.

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8
8940 Randers

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116