23948sdkhjf

MAN priser de bedste

Erik Christiansen, Søren Nybroe og Kenneth Hansen hædret.

På MAN Truck & Bus Danmarks årlige kick off møde, som netop er afholdt i Svendborg, har MAN uddelt priser til sine bedste medarbejdere.

HE Jørgensen vinder Årets MAN Pris

Med vægten lagt på kundetilfredshed og udvikling i markedspotentialet, som de to vigtigste af hele ti måleparametre, kører MAN’s store forhandler på Sydsjælland, H.E. Jørgensen A/S, med ”Årets MAN Pris 2016".

MAN noterer med stor tilfredshed, at netop H.E. Jørgensen A/S vinder den fornemme titel. H.E. Jørgensen er altid med i toppen som én af mærkets mest professionelle og dygtige forhandlere.

Erik Christiansen Årets MAN Sælger

Efter en samlet vurdering af salgsindsatsen i 2016 vinder salgskonsulent Erik Christiansen, MAN Esbjerg, prisen som årets sælger for andet år i træk. Det vidner om stort engagement og stor indsigt i lokalmarkedet, når han to år i træk vinder titlen, melder MAN.

Titlen går ikke nødvendigvis til den sælger, der sælger flest lastbiler. Hæderen baseret på en kombination af salgsindsats over for både nye og gamle kunder, inklusiv evnen til at få både finansierings- og serviceaftaler med mere med, som en del af kundens samlede transportpakke.

Søren Nybroe Årets MAN Løve

Som et symbol på kraft og styrke indgår Büssing-løven som en del af MAN-koncernens identitet. Vinderen af den prestigefyldte titel som Årets MAN Løve 2016 - salgschef Søren Nybroe, MAN Aarhus - har leveret en ekstraordinær indsats og lever op til MAN’s kerneværdier - respekt, holdånd, beslutsomhed, kundefokus og integritet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407