23948sdkhjf

70.000 dele på 17 sprog

Nyt e-katalog fra DAF Trucks og Paccar Parts.

DAF Trucks og PACCAR Parts præsenterer det helt nye TRP eCatalogue.

Udover at det indeholder mere end 70.000 dele til alle mærker af lastbiler og trailere, er online-kataloget nu også i luften på ikke færre end 17 sprog. Det nye TRP eCatalogue findes på trpparts.com.


Siden TRP blev lanceret i 1994, er PACCAR Parts' produktprogram vokset hastigt. Det der begyndte med omkring 300 dele, er nu et af de største udbud af dele til alle mærker af lastbiler og trailere.


Find delene hurtigt
Bram Vermolen, PACCAR Parts Manager Marketing Operations:


- Med det nye katalog har vi taget et stort skridt fremad for at tilbyde kunderne førsteklasses service. For eksempel er der i TRP eCatalogue nu flere billeder og mere præcise beskrivelser af delene. Vi ved, at kunderne ønsker at bestille den rigtige del med kun nogle få museklik. Hvis de foretrækker det, kan de også bruge elementnavnet, et OEM reservedelsnummer eller leverandørens varenummer for at finde den rigtige del på ingen tid. TRP eCatalogue viser også alternativer og beslægtede produkter, der er behov for til en reparation, som også højner kvaliteten, effektiviteten og køretøjets oppetid.


17 sprog, alle enheder
Det nye TRP eCatalogue findes på 17 sprog, herunder kinesisk og arabisk.

Kataloget er optimeret til alle browsere og kan bruges på både stationære og mobile enheder, eksempelvis tablet eller smartphone. TRP dele kan købes via netværket på mere end 1.000 DAF-forhandlere, fra TRP Stores og via online webshop.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204