23948sdkhjf

- Svindel af groveste skuffe

DEBATINDLÆG:

Jeg er ikke rystet - der skal mere til, men det kommer sgu bag på mig, at man kan fifle også med det. Magneter, dobbelte førerkort, lave lønninger, brud på cabotagereglerne, snyd med kvalifikationsbeviser osv. - det er vi vant til. Det sætter trods alt kun liv og lemmer på spil for den enkelte og dennes medtrafikanter, men nu tager vi også vores fremtid og vores klode som gidsel i jagt på profit.

Vi arbejder i den vestlige verden med genopretning af de skader vi igennem de sidste 150 år har forårsaget, måske for sent, men vi prøver.

Vi laver lastbiler, der i storbyer sender renene luft ud af udstødningen, end de trækker ind, så vi er på rette vej, og på nogle områder er vi kommet langt.

Hvordan kan det her så lade sig gøre og så massivt? Jeg troede slet ikke, teknikken tillod det. Her må producenterne kunne gøre noget.

Rent praktisk så sæt kontroller i gang med det samme med måler på udstødningen. Er den gal, så læg bilen død. Den må kun køre med eskorte til nærmeste værksted, og der bliver den, indtil den er repareret. Og så får den forbud mod at vise sig i Danmark igen det næste halve år.

Det her er jo ikke forglemmelser eller andet, der kan undskyldes. Det er svindel af groveste skuffe, hvor det er vores børn og kommende generationer, det går ud over.

Så HALLO politikere, hvis i overhovedet er der, vågn op!

PS. Er sgu spændt på, hvad Tyskerne gør, når det er så massivt, det foregår.

Jens-Ole Larsen
Dalsvinget 22
4200 Slagelse

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094