23948sdkhjf

To nye Goldhofer til BMS

BMS A/S i Hvidovre har fået leveret to fabriksnye Goldhofer-blokvogne af typen STZ-L 5. Blokvognene har en totalvægt på 80.000 kg og en nyttelast på ca. 66.780 kg.

De er leveret med BPW Eco Max-aksler med luftaffjedring og monteret med Continental tvillingedæk. 1. aksel er fast og med liftaksel. 2.-5. aksel er med hydraulisk tvangsstyring.

Lastefladen, som måler 9.000 x 2.550 mm, er udstyret med mange surringspunkter samt stolpetasker med tilhørende stolper til lastsikring. Derudover er der på lastefladen monteret 5 par SuperGrip gummiplader for optimal friktion mellem last og ladbund.

Der er også monteret anti-skridbelægning på alle trædeflader, Wabco Smartboard, centralsmøringsanlæg af fabrikatet Bekamax, bakkamera, Goldhofer premium opbevaringskasse samt EasyControl radio-fjernbetjening til styring og indsporing af de styrende aksler.

Chassiset er svejst i højkvalitets finkornsstål og lakeret i BMS’ grønne farve. Goldhofers lakeringsproces er bygget op i 8 trin og er en kvalitetsstandard på alle Goldhofer-køretøjer.

Jørn Bolding A/S i Esbjerg har stået for leveringen.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109