23948sdkhjf

Ny direktør i Besko

Per 1. januar 2017 udnævnes Kim B. Jepsen til direktør i BESKO A/S, med ansvar for salg og drift i den danske del af forretningen, som beskæftiger ca. 80 medarbejdere, fordelt på ni afdelinger i Danmark. 

Kim B. Jepsen er 38 år gammel og kom til BESKO i 2013 fra en stilling som Driftschef hos KH Onestop. Han har siden været en vigtig brik i den udvikling som BESKO siden 2014 har gennemgået, og som i dag placerer virksomheden som landets førende reservedelsgrossist til den tunge sektor. 

Thorsten Winterberg forsætter som administrerende direktør i selskabet, og får med udnævnelsen af Kim B. Jepsen frigjort tid til at fokusere på sin opgave som ansvarlig for BPW Gruppens europæiske eftermarkedsstrategi. En opgave, han har arbejdet med siden 2014. Ud over denne opgave fungerer Thorsten Winterberg også som direktør i det nordtyske datterselskab Besko Nutzfahrzeugteile GmbH. 

»Kim har gennem sin indsats de seneste 3 år på fornemmeste vis formået at gøre en stor forskel både i forhold til medarbejdere og kunder, hvilket gør udnævnelsen af ham til et naturligt skridt,« siger adm. direktør Thorsten Winterberg. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094