23948sdkhjf

Kraftig Palfinger til Brande

Vognmand Michael Andersen, Brande, har fået leveret en ny Volvo-opbygning monteret med en Palfinger PK 165.002 TEC7

Vognmand Michael Andersen har mange kran-opgaver over hele Danmark, og derfor havde han brug for en kran med ekstra stor rækkevidde til vognmandsforretningens opgaver inden for hovedsagelig byggeriet, som der god gang i over hele Danmark.


»Vi har mange store kunder på Sjælland, og derfor valgte vi at investere i en ny kran til at løse de mange krævende opgaver vi har i byggeriet,« siger Michael Andersen.

Valget faldt på en Palfinger PK 165.002 TEC 7, der blev lanceret sidste år som en del af en ny generation af kraner fra Palfinger i Østrig. PK 165.002 TEC 7 er både stærkere og har større rækkevidde end sin forgænger PK 150002, idet der ved konstruktionen er opnået vægtreduktion, og løfteevnen er øget med mere end 20 pct. ved brug af Fly-Jib, hvor den maksimale vægt er oppe på 8,2 ton.

Opbygningen er foregået i et tæt samarbejde mellem Michael Andersen og Give Kranservice. Der er derfor blevet plads til Michaels specielle ønsker, som f.eks., at værktøjskassen er opvarmet, så fingrene også kan holdes varme, når frosten bider.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266