23948sdkhjf

Dekra køber skole i Næstved

Efter at være flyttet i nye lokaler i Brøndby for et år siden, og være veletableret i det nye samarbejde med C4 i Hillerød, Nordsjælland, er Dekra i Østdanmark nu klar til at tage skridtet videre mod visionen om at tilbyde transportuddannelser på hele Sjælland.

»Jeg kan med glæde bekræfte, at Erhvervskøreskolen i Næstved dags dato er blevet en del af den internationale, førende virksomhed inden for chaufføruddannelse og trafiksikkerhed, nemlig DEKRA i Danmark,« siger bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen fra Erhvervskøreskolen i Næstved.

Erhvervskøreskolen i Næstved, nu Dekra Sjælland, startede i 2004 i nogle teorilokaler i Toksværd. Siden er virksomheden vokset og flyttede derfor i september 2010 til Bassinbuen i lokaler med nye, moderne faciliteter.

DEKRA byder samtidig en ny direktør velkommen. Bo Bay Hougaard tiltrådte pr. 1. oktober som administrerende direktør for DEKRA AMU Center Sjælland A/S og Hovedstaden ApS. Bo Bay Hougaard har en baggrund som statsautoriseret revisor og partner i Aaen & Co., statsautoriserede revisorer P/S, men har siden 1. juni 2015 været Finansdirektør i DEKRA Danmark og kender derfor allerede forretningen godt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094