23948sdkhjf

Vognmand vinder sag mod PostNord

Jørgen Jensen Distribution A/S, Ikast, har fået medhold af voldgiftsretten i at, PostNords ophævelse af samarbejdsaftale var uberettiget. Det oplyser vognmandsfirmaet selv i en pressemeddelelse.

PostNord ophævede 13. marts 2015 en samarbejdsaftale med Jørgen Jensen Distribution A/S med øjeblikkelig virkning. Ophævelsen kom efter at, Jørgen Jensen Distribution A/S igennem mere end 30 år havde distribueret gods i Midt- og Vestjylland – først for Transportgruppen, og siden for PostNord, der opkøbte Transportgruppen i 2011.

Ophævelsen af samarbejdet blev indbragt for en voldgiftsret, som altså nu har givet Jørgen Jensen Distribution ret i, at ophævelsen af samarbejdsaftalen var uberettiget. PostNord skal herefter erstatte det tab, Jørgen Jensen Distribution har lidt i forbindelse med ophævelsen af samarbejdsaftalen. Størrelsen af erstaningen fastsættes senere på året.

Direktør Anders Borg fra det jyske vognmandsfirma udtrykker tilfredshed med voldgiftsrettens afgørelse.

»Ophævelsen har kostet os et betydeligt beløb. Vi har arbejdet hårdt for at skabe balance i vores drift i den forløbne tid. Heldigvis har vi et godt kundeunderlag, så vi ser lyst på fremtiden,« siger Anders Borg.

Læs mere om: jura
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.984